Mi a gond a céges hulladékkal?

Mi a gond a céges hulladékkal?

Legyünk gyakorlatiasak: ebben a cikkben három tipikusnak mondható problémát, helyzetet vizsgálunk a céges hulladék elszállításának kérdéskörén belül!

1. probléma: Az időhatékonyság és a céges hulladék

Sokszor és sok helyen probléma az, hogy ha a hulladék elszállításáról van szó, hogy több szolgáltatóval is van létező szerződés a területen. Ez semmiképpen nem hatékony, hiszen, ha már csak a szolgáltatókkal való állandó kapcsolattartást nézzük, akkor is plusz időbe kerül az, ha többfelé oszlik a kolléga figyelme a hulladék elszállításának intézésekor.

Nem beszélve arról, hogy adott esetben hasznos volna, de nyilván kevéssé van rá idő, hogy a piacot monitorozza, vajon a megfelelő szolgáltatókkal áll-e szerződésben a cég.

Erre nyújt megoldást az, az általunk preferált módszer, hogy a komplex hulladékgazdálkodási folyamatra kötünk szerződést partnereinkkel. Így rengeteg időt is megspórolnak, hiszen ez a kényes feladatot egyértelműen kiviszik a házból – már ami a szervezést, versenyeztetést, problémamegoldást illeti.

2. probléma: A költséghatékonyság és a céges hulladék

Nem tudjuk még megbecsülni sem, hogy hányféle megoldással, vagy megoldási tervvel találkoztunk már az egyes partnereknél, mielőtt mi lettünk volna a beszállítók a hulladékgazdálkodási területen.

Tekintetbe véve, hogy ez egy külön szakértelmet igénylő terület, teljesen természetes, hogy a cégen belül nem értenek, és nem is akarnak igazán érteni hozzá. Nem is kell.

Sokkal hatékonyabb megoldás azonban annál, amikor sok szolgáltatóval van szerződés az a megoldás, ha a hulladék elszállítás és bontás is egy kézbe kerül, annak minden nyűgjével, adminisztrációjával, szervezésével együtt. Nem beszélve arról, hogy egy szerződés – és egy, várhatóan kisebb költségelem fog keletkezni.

3. probléma: A hulladék elszállítása

És ha már megvan a szerződés, mert megvan a beszállító akkor is még sok esetben kérdés, hogy vajon a szolgáltatás megfelelő színvonalú lesz-e. Nem egy esetben találkoztunk azzal, hogy a beszállító nem tudta teljesíteni vagy időben, vagy kapacitásban azt, amit vállalt.

Problémák tehát mindig adódhatnak. A komplex hulladék elszállítás megvalósításával, egy tapasztalt partnerrel azonban elfelejtheti ezeket!

Hívott már minket? Ha nem,

További tartalmaink

Elérhetőségek

Küldetésünk

A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, majd a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz vagy használt, elektronikai termékeket.

HWD Recycling Kft. © – Adatvédelmi tájékoztató