Professzionális komplex hulladékkezelés

Professzionális komplex hulladékkezelés

Amiért minket érdemes választani

Mindig a megoldásra törekszünk – ez akár lehetne a cégünk jelmondata is, annyira jellemző ránk. Olyan megoldásra, ami gyors és kellőképpen rugalmas. Fontos számunkra, hogy a partnereinknek is költséget takarítsunk meg. Hogy megtaláljuk azt a megoldást, ami a lehető legoptimálisabb a partner szervezete, folyamatai szenpontjából is. Olyan rendszerben gondolkodunk tehát, mely megtakarítást fog eredményezni. A hulladék elszállítása és bontása nálunk éppen ezért egy kézben van.

A hulladék elszállítás hatékonyságáról részletesen

Ha a hulladék elszállítása és feldolgozása egy kézben van, egy szolgáltató végzi, akkor természetesen a szolgáltatási költségekben is megjelenik ennek eredménye. Kevesebb lesz a költség, hiszen egy szolgáltatási szerződés van, nincs plusz emberi erőforrás, szállítás vagy egyéb, amivel számolni kell. Nem beszélve arról, hogy az ilyen szintű hulladék elszállítási és feldolgozási folyamatban már természetesen megjelenik az automatizáció is.

Professzionalizmus – nálunk

Magas színvonalú, határidőre történő kiszolgálást vállalunk partnereinknek. Ez praktikusan azt jelenti, hogy ha azt mondjuk például, hogy “holnap reggel nyolcra ott vagyunk” egy partnernél, akkor ez teljesülni is fog.

Nem vállalunk be olyat, amit nem tudunk teljesíteni. Egészen egyszerűen ha nincs rá mód, hogy megoldjunk egy feladatot, akkor megbeszéljük a partnerrel a lehetséges további megoldásokat. Rendelkezünk már azzal a rutinnal, hogy képesek legyünk felmérni azt, mi az, ami valóban bevállalható.

Mit mondanak a partnereink?

Természetesen nagyon fontos számunkra, hogy milyen véleményt formálnak meg rólunk azok a partnereink, akiknél sikerrel, évek óta szoltálgatunk a hulladék elszállítással és feldolgozással kapcsolatos folyamatokban.

Büszkék vagyunk arra, hogy gyakran kiemelik a szervezésben, a megvalósításban jelen lévő profizmust, a kimagasló minőségű adminisztrációt, a tökéletes munkát. Nem kevéssé fontos számunkra, hogy partnereink számára is egyértelmű, hogy mindig az ügyfél érdekek szem előtt tartásával dolgozunk egy projekten vagy megbízásban, és hosszú távra tervezünk.

Ha például “beesik” egy nem várt audit egy partnerünkhöz, azonnal képesek vagyunk átszervezni úgy a szolgáltatást, hogy mindenben segítsük őt – a hulladékgazdálkodási területen.

Mindig azért dolgozunk, hogy partnereink teljes nyugalommal tevékenykedhessenek fő területükön. A hulladékgazdálkodás a mi dolgunk.

Ön a partnerünk már?

További tartalmaink

Elérhetőségek

Küldetésünk

A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, majd a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz vagy használt, elektronikai termékeket.

HWD Recycling Kft. © – Adatvédelmi tájékoztató