Mit szeretnének céges partnereink?

Mit szeretnének céges partnereink?

Cikkünkben összeszedtük, hogy mi az a három dolog, ami legjobban érdekli céges partnereinket a hulladékszállítással kapcsolatban!

Hatékonyabb működés

Céges partnereink általában igényt tartanak a gyűjtési rendszer felmérésére és javaslatokat szeretnének a még hatékonyabb működésre. Cégünk szerződött partnereinknek ezt díjmentesen tudjuk biztosítani. Felmérjük hulladékaikat és/vagy a gyűjtési rendszerüket, és már az árajánlat készítése során javaslatokat teszünk arra, hogyan tehetnék hatékonyabbá, gördülékenyebbé hulladékgazdálkodásukat.

Szállítás intenzitása – azaz milyen gyakran és milyen gyorsan kell intézkedni?

A hulladék elszállításának intenzitása a szerződésben rögzített feltételek szerint zajlik, és függ a hulladéktermelés gyorsaságától. Egy olyan termelő cégnél, ahol gyorsan telnek meg konténerek, igény szerint naponta többször szállítunk el, de vannak olyan partnereink, akikkel keretszerződés keretében abban állapodtunk meg, hogy mikor a kihelyezett gyűjtőedények megtelnek, vagy majdnem teli vannak, akkor értesítenek minket. Ilyen esetben néhány, maximum 10 munkanapon belül elszállítjuk a keletkezett hulladékot. Minőségi szolgáltatásokat nyújtunk, ami azt (is) jelenti, hogy minden esetben határidőre teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Ha partnerünk igényli, hajlandóak vagyunk szerződésbe írni, hogy kötbért számolhat fel, ha nem szállítjuk el a hulladékot a megadott időre.

Höflinger Norbert a Trade Magazin konferenciáján 2021. szeptemberében

Árak

Arra törekszünk, hogy ne keletkezzenek költségek, vagy azokat az elszállított hulladékok fedezzék. Ez azonban minden esetben attól függ, hogy milyen típusú hulladékról van szó, tehát nem mindig lehet költségmentes a cég hulladékgazdálkozása. A díjszabás és az ajánlattétel konzultáció alapján történik.

Keressen minket bizalommal, ha kérdése van és szeretné tudni, hogy az Ön cégének miben tudunk segíteni!

További tartalmaink

Kövessen minket Facebookon!

Elérhetőségek

Küldetésünk

A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, majd a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz vagy használt, elektronikai termékeket.

HWD Recycling Kft. © – Adatvédelmi tájékoztató

Közlemény

A hulladékos szektor koncessziós átalakítása miatti bizonytalanság sajnos olyan jellegű (lássuk be jogos) pánikot okozott, amely minden előzetes várakozáson felüli beszállítási hullámot generált mind cégünknél, mind pedig a feldolgozott hulladékok általi végpontokon.
A fenti állapot miatt, cégünk bizonytalan ideig csak a szerződött partnereitől illetve a mai napig beszállítási időpontot kapott partnerektől tud átvenni lemez- és nem adagolható vas hulladékot, illetve háztartási nagygépeket, hűtőgépeket.
A korlátozás az adagolható vas, színesfém, egyéb elektronika, és klímaberendezések átvételét egyenlőre nem érinti.
Megértésüket köszönjük.