fbpx

Mennyi idő, és mennyibe kerül egy hulladék elszállítása?

Mennyi idő, és mennyibe kerül egy hulladék elszállítása?

A fenti kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, hiszen minden egyes hulladékszállítás és hulladékátvétel egyedileg meghatározott. Sztenderdeket meghatározni tehát nem lehet, cikkünkben azonban kifejtjük, hogy mitől függhet a hulladék elszállításának ideje és költsége!

Idő

Szerződött partnereinknek a szerződésben rögzített intenzitással (mely az adott cégnél keletkezett hulladék mennyiségétől függ) szállítunk el. Ez akár napi többszöri szállítást is jelenthet. Egyedi megrendelések esetén cégünk 10 munkanapos határidővel vállalja az elszállítást.

Ár

’’A jó szakember nem olcsó, az olcsó szakember nem jó’’- tartja a mondás. Nálunk minden projekt az ügyféllel közös megegyezést követően egyedileg árazott. Egy hulladék értékét és elszállításának díját rengeteg dolog befolyásolhatja, például az összetétele, honnan kell elszállítani, vagy milyen gyűjtési és rakodási módot kell alkalmazni a folyamat során. Számít az is, hogy az adott hulladékkal mit lehet vagy kell tenni a jövőben (újrahasznosítható-e, kell-e égetni?). Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy partnereink elégedettek legyenek, a hulladékkezelés a lehető legalacsonyabb költségekkel járjon, és a lehető legnagyobb hasznot nyerjék belőle. Igyekszünk mindig olyan megoldást találni, amely a partnereink számára kedvező, és bevételnövekedést vagy költségmegtakarítást eredményezhet.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal! Szolgáltatásaink a következők:

  • hűtőberendezések bontása – ipari hűtőberendezések feldolgozása
  • egyéb elektronikai hulladékok teljeskörű kezelése
  • komplex hulladékkezelés
  • gyártósorok, raktárak bontása
  • környezetvédelmi szaktanácsadás

Részletesen az alábbi gombra kattintva tudja megnézni őket.

További tartalmaink

Mit szeretnének céges partnereink?

Mit szeretnének céges partnereink? Hatékonyabb működés Céges partnereink általában igényt tartanak a gyűjtési rendszer felmérésére és javaslatokat szeretnének a még hatékonyabb működésre. Cégünk szerződött partnereinknek

TOVÁBB OLVASOM

Kövessen minket Facebookon!

Elérhetőségeink

Címünk

8111 Seregélyes, Dinnyési út 2.

Telefonszámunk

+36 70/ 311-8-111

E-mail címünk

info@hulladekotkezelunk.hu

Közösségi média

Facebook

hulladekotkezelunk

LinkedIn

HWD Recycling Kft.

Hulladékotkezelunk.hu ©
Adatkezelési tájékoztató